Vi erbjuder följande tjänster

Vi arbetar med telefonen som främsta verktyg men tillhandahåller även tjänster utanför telefonen som rör hela sälj/bearbetnings processen.

Detta är ett av de mest prisvärda alternativet för ett företag att nå ut till nya kunder. Vi är specialister inom kall/varm-kund försäljning via telemarketing gentemot privatpersoner och företag.

Vi erbjuder

Vill du veta mer eller begära en offert?
Kontakta oss via formuläret här nedan.

  Detta får du som kund

  Det som gör att vi sticker ut i området kvalite är för att vi har erfarenheter inom kundservice och telemarketing och vi vet vad modern försäljning innebär och hur vi utför det.

  Vår ambition är att göra kunder nöjda. Detta medför att vi kan generera fler nöjda och kvalitativa kunder som vill stanna hos er länge i stora volymer samtidigt som våra säljare stärker ert varumärke.

  Vi levererar utförliga rapporter på daglig basis baserat på era önskemål. Uppladdning av ljudfiler på en FTP tillsammans med återkopplingar på samtal med feedback inom kvalitet och produkt.

  Öka lönsamheten genom att ha en bra nivå sälj och kvalité genom att arbeta med försäljningsretorik där kunden styr dialogen mot köpet.

  Vi bearbetar kunder som ångrat sitt abonnemang och undersöker anledningar till ånger och återkopplar feedback tillbaka till vår uppdragsgivare.

  Vi använder oss av avancerad segmentering och komplexa system med utvecklade uppringningsmetoder för att komma i kontakt med så många av era kunder som möjligt.

  Vi arbetar med en dialer konfigurerad med uppringningsinställningar som är godkända av Kontakta (tidigare SCCF).

  Vi har verktyg som främjar utvecklingen av individen. Vi arbetar aktivt med medlyssningar, coaching, projiceringar av resultat, utbildningsprogram & kvalitetsundersökningar.

  KONTAKT

  Uppsala Sales & Marketing AB
  Orgnummer: 556945-7087
  Besöksadress: Sylveniusgatan 4
  Postnummer: 754 50
  Postort: Uppsala
  Växel: 018-4742570
  E-post: info@usmab.se

  Copyright © 2019 Uppsala Sales and Marketing AB